.WDZ filudvidelse

Forfatter: Randy Alexander
Oprettelsesdato: 3 April 2021
Opdateringsdato: 25 April 2024
Anonim
Dress and tunic crochet. Master class part 3. Raglan
Video.: Dress and tunic crochet. Master class part 3. Raglan

Indhold

File TypeWDZip Komprimeret arkiv

UdviklerPC SOFT
popularitet 3,0 (1 afstemning)
KategoriKomprimerede filer
FormatN / A X

Ukendt

Filformatkategorier omfatter binære, tekst, XML og zip. Formatet af denne filtype er ikke blevet bestemt.


Hvad er en WDZ-fil?

En WDZ-fil er et komprimeret arkiv oprettet af WDZip, et værktøj der er inkluderet i WINDEV bruges til at komprimere og dekomprimere filer i arkiver. Den indeholder en eller flere filer med samme eller forskellige formater. WDZ-filer bruges til at gruppere og komprimere filer for at organisere flere filer og spare plads. Mere information

WDZip kan bruges til at oprette arkiver i flere forskellige formater. Standardformatet, programmet bruger, er WDZ-formatet, men det kan også gemmes i .ZIP-, .RAR-, .CAB- og .7Z-formaterne.

For at oprette et arkiv i WDZip, vælg "WDZIP" i "Utilities" gruppen, som er placeret i "Værktøjer" ruden. Klik derefter på "Ny" eller vælg Arkiv → Ny arkiv ..., og vælg arkivets format.

Når du opretter et arkiv, kan du vælge at opdele det i flere underarkiver, hvis det er et stort arkiv. Disse underarkiver kan føjes sammen, når arkivet åbnes. Hvis du deler et WDZ-arkiv, er det første underarkiv en WDZ-fil, og det næste underarkiv er en .001-fil, derefter en .002-fil og så videre.


Hvis du vil åbne et arkiv i WDZip, skal du vælge Filer → Åbn et arkiv. Du kan derefter udtrække eller slette en eller flere filer i arkivet.

GRATIS DOWNLOAD Åbn over 300 filformater med File Viewer Plus. Programmer, der åbner WDZ-filer
vinduer
PC SOFT WinDev
Opdateret 10/12/2017

Om WDZ-filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad en fil med et * .wdz-suffiks er, og hvordan man åbner det.

Filformatet WDZip-komprimeret arkiv, filformatbeskrivelse og Windows-programmer, der er angivet på denne side, er blevet undersøgt individuelt og verificeret af FileInfo-teamet. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og kun offentliggør oplysninger om filformater, som vi har testet og valideret.

Hvis du vil foreslå eventuelle tilføjelser eller opdateringer til denne side, skal du kontakte os.


VMDK filformatbeskrivelse

Christy White

April 2024

Mange menneker deler .vmdk filer uden vedhæftede intruktioner om, hvordan du bruger det. Alligevel er det ikke tydeligt for alle, hvilket program a .vmdk filen kan redigere, konvertere eller udk...

EMH-filformatbeskrivelse

Christy White

April 2024

Mange menneker deler .emh filer uden vedhæftede intruktioner om, hvordan du bruger det. Alligevel er det ikke tydeligt for alle, hvilket program a .emh filen kan redigere, konvertere eller udkri...

Seneste Artikler