.ATLAS filudvidelse

Forfatter: Louise Ward
Oprettelsesdato: 7 Februar 2021
Opdateringsdato: 3 Kan 2024
Anonim
.ATLAS filudvidelse - Udvidelse
.ATLAS filudvidelse - Udvidelse

Indhold

File Type 1Atlas Generator File

UdviklerN / A
popularitet 2,0 (1 afstemning)
KategoriSpilfiler
FormatTekst X

Tekst

Denne fil gemmes i et almindeligt tekstformat. Du kan åbne og se indholdet af denne fil ved hjælp af en teksteditor.


Hvad er en ATLAS-fil?

En ATLAS-fil er en indstillingsfil, der er oprettet af Phaser Editor, en IDE, der bruges til at udvikle HTML5-spil. Det bruges til at generere en teksturatlas, som er et .PNG-billede pakket med en samling sprites, der bruges til teksturer af genstande og tegn i et spil. ATLAS-filer indeholder indstillingerne for en teksturatlas og stierne til hver sprite, der skal pakkes i PNG-billedet, når spillet er bygget. Mere information

Du kan åbne og redigere ATLAS-filer i Phaser Editor. Når du er færdig med at redigere ATLAS-filen, kan du generere teksturatlasen. Teksturatlaset indeholder et PNG-billede med sprite-teksturer og en .JSON-fil, som indeholder placeringen af ​​hver sprite i PNG-filen. JSON-filen henvises af spillet til at anvende de korrekte teksturer på hvert tegn eller objekt i spillet.

Teksturatlaser bruges typisk til at kombinere sprite-teksturer til tegn eller objekter i et spil i en større fil. Denne funktion reducerer antallet af separate sprite teksturfiler. I stedet for at bruge flere billeder til at tekstur objekter og tegn, kan udviklere bruge Phaser Editor eller en anden ramme til at generere en PNG-fil med flere sprites pakket i den. Grafikkens hardware i enheden, der kører spillet, kan behandle sprites som en enhed i stedet for flere enheder, hvilket reducerer antallet af bind og tegner opkald og sparer hukommelse.


Teksturatlaser kan oprettes af en række 2D-spilrammer, såsom Photon Storm Phaser og Apple SpriteKit. Nogle spil, der bruger teksturatlaser, omfatter Iron Armada, Surge Breaker, Goodnight og Protolife.

Selv om Phaser Editor bruger ATLAS-filer til at generere teksturatlaser, skal andre rammer, såsom Photon Storm Phaser og Apple SpriteKit, ikke bruge en ATLAS-fil. I stedet placerer udviklere, der bruger disse rammer, sprites inde i en mappe med .atlas-udvidelsen, og rammen genererer PNG-teksturatlasen og JSON eller .XML-filen, når spillet er bygget.

GRATIS DOWNLOAD Åbn over 300 filformater med File Viewer Plus. Programmer, der åbner ATLAS-filer
vinduer
Phaser Editor
Enhver teksteditor
Mac
Phaser Editor
Enhver teksteditor
Linux
Phaser Editor
Enhver teksteditor
Opdateret 30-01-2019

File Type 2Texture Atlas Skin File

UdviklerN / A
popularitet 2,0 (1 afstemning)
KategoriUdviklerfiler
FormatTekst X

Tekst

Denne fil gemmes i et almindeligt tekstformat. Du kan åbne og se indholdet af denne fil ved hjælp af en teksteditor.


.ATLAS File Association 2

En ATLAS-fil er en hudkonfigurationsfil, der bruges af libGDX, en open source-spiludviklingsramme. Det bruges til at konfigurere udseendet af UI-elementer eller widgets i et spil, såsom skrifttyper, knapper, etiketter og billeder. ATLAS-filer indeholder placeringen og størrelsen af ​​billeder til brugergrænseelementerne, som er pakket i en .png-fil for at reducere spilletidstiden. Mere information

ATLAS-filen er en af ​​3 filer, der udgør en teksturatlas, som bruges til at reducere antallet af separate billedfiler, der anvendes til UI-elementerne i spillet. Følgende tre filer er påkrævet i libGDX for at oprette en hud til UI-elementer i et spil:

  1. PNG-fil - Denne fil indeholder alle de billeder, der bruges til at udgøre udseendet af brugergrænseelementerne. Billederne er pakket i en fil for at reducere hukommelsesforbruget.
  2. ATLAS-fil - Denne fil indeholder egenskaberne for hvert billede, der er gemt i PNG-filen. Den indeholder navnet og størrelsen af ​​den pakkede PNG-fil og opførelsen og xy-placeringerne for hvert billede i den pakkede PNG-fil.
  3. JSON-fil - Denne fil indeholder oplysninger, der kortlægger de billeder, der er angivet i ATLAS-filen, til hvert bruger-element.

BEMÆRK: ATLAS-, PNG- og .JSON-filerne, der udgør en teksturatlas, skal placeres i samme mappe af spilets aktiver med samme navn.

Programmer, der åbner ATLAS-filer
vinduer
libGDX
Enhver teksteditor
Mac
libGDX
Enhver teksteditor
Linux
libGDX
Enhver teksteditor
Opdateret 31-01-2019

Om ATLAS-filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad en fil med et * .aslas-suffiks er, og hvordan man åbner det.

Alle filtyper, filformatbeskrivelser og softwareprogrammer, der er angivet på denne side, er blevet undersøgt individuelt og verificeret af FileInfo-teamet. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og kun offentliggør oplysninger om filformater, som vi har testet og valideret.

Hvis du vil foreslå eventuelle tilføjelser eller opdateringer til denne side, skal du kontakte os.

.HEVC filudvidelse

Judy Howell

Kan 2024

UdviklerMoving Picture Expert Group (MPEG) popularitet 2,1 (7 temmer) KategoriVideofiler FormatBinær X Denne fil gemme i et binært format, om kræver et pecifikt program til at læe...

.ADT filudvidelse

Judy Howell

Kan 2024

Udviklerage oftware popularitet 3,9 (16 temmer) KategoriDatafiler FormatN / A X Filformatkategorier omfatter binære, tekt, XML og zip. Formatet af denne filtype er ikke blevet betemt. En ADT-fil...

Nye Publikationer.