.PAGES filudvidelse

Forfatter: John Stephens
Oprettelsesdato: 25 Januar 2021
Opdateringsdato: 1 Kan 2024
Anonim
КАК ОТКРЫТЬ ФАЙЛ PAGES. How to Open Apple Page Document in Windows | Convert .pages to .doc file.
Video.: КАК ОТКРЫТЬ ФАЙЛ PAGES. How to Open Apple Page Document in Windows | Convert .pages to .doc file.

Indhold

File TypePages Document

UdviklerÆble
popularitet 3,5 (183 stemmer)
KategoriTekstfiler
FormatZip X

Zip

Denne fil gemmes i et lynformet format. Du kan se indholdet ved at pakke det ud med et fil dekomprimeringsprogram.


Hvad er en PAGES-fil?

En PAGES-filer er et dokument oprettet af Apple Pages, et tekstbehandlingsprogram og et sidelayoutprogram. Det kan være et grundlæggende tekstdokument eller en kompleks flersidet brochure. PAGES-filer kan indeholde tekst, billeder, tabeller, grafer og diagrammer og kan oprettes fra en tom side eller bygget fra en skabelon. Mere information

.PAGES File Extension [/ DFN] image / pages_1244.jpg ">

PAGES-filen åbnes i Apple Pages 6

PAGES-filer gemmes i .ZIP-formatet og indeholder en .JPG-fil og en valgfri .PDF-fil, der indeholder et eksempel på dokumentet. Hvis du vil se indholdet af en PAGES-fil manuelt i Windows, skal du bruge følgende instruktioner:

  1. Omdøb filtypen ".pages" til ".zip."
  2. Udpak den resulterende Zip-fil med et Zip-dekomprimeringsprogram. De udpakkede filer skal indeholde en mappe med navnet QuickLook. Naviger til denne mappe.
  3. I mappen QuickLook skal du åbne filen Thumbnail.jpg. Denne fil giver kun et eksempel på den første side af dokumentet, men kan stadig være nyttigt i nogle situationer.
  4. I QuickLook-mappen kan der også være en PDF-fil med navnet Preview.pdf. Åbn denne fil for at få vist et eksempel på hele PAGES-dokumentet. Bemærk, at PDF-filen kun oprettes, hvis brugeren valgte at gemme originaldokumentet med yderligere forhåndsvisningsoplysninger i sider.

BEMÆRK: Sider er en del af Apples iWork-suite, som også indeholder Keynote (til præsentationer) og Numbers (for regneark).


GRATIS DOWNLOAD Åbn over 300 filformater med File Viewer Plus. Programmer, der åbner PAGES-filer
Mac
Apple Pages
Web
Google Drev
Google Drive-seer
Zamzar
Apple iCloud
iOS
Apple Pages
Opdateret 3/28/2018

Om PAGES-filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad en fil med et * .pages-suffiks er, og hvordan man åbner det.

Sidedokumentets filtype, filformatbeskrivelse og Mac og iOS-programmer, der er angivet på denne side, er blevet undersøgt og verificeret individuelt af FileInfo-teamet. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og kun offentliggør oplysninger om filformater, som vi har testet og valideret.


Hvis du vil foreslå eventuelle tilføjelser eller opdateringer til denne side, skal du kontakte os.

.URT filudvidelse

Randy Alexander

Kan 2024

UdviklerN / A popularitet 1,0 (1 aftemning) KategoriRater Image File FormatBinær X Denne fil gemme i et binært format, om kræver et pecifikt program til at læe indholdet. Billedda...

.USA File Extension

Randy Alexander

Kan 2024

UdviklerEpike pil popularitet 4,0 (16 temmer) Kategoripilfiler FormatN / A X Filformatkategorier omfatter binære, tekt, XML og zip. Formatet af denne filtype er ikke blevet betemt. pil gemt i Un...

Artikler Til Dig